Doğal Taş Üretim Fabrikasını Sizlerle Buluşturuyoruz,İndirimli Ürünler İçin Arayınız..

Ücretsiz Numune ve Katalog

Doğal Mozaik Taşlar

Doğal Mozaik Taşlar
Limit:
76 sonuçtan 41 ile 60 arası görüntüleniyor.

Doğal Mozaik Taşlar

Doğal mozaik taşlar, doğada bulunan farklı taşlardan elde edilen dekoratif ürünlerdir. Son zamanların trendi haline gelen bu ürünler, iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Standart dekorasyon malzemelerinden oldukça farklı olan mozaik taş, farklı renk kombinasyonları ile hemen herkesin zevkine hitap edecek seçeneklere sahip. Kaplama şeklindeki uygulaması, ciddi bir kolaylık sağlar ve yapıların her yerinde rahatlıkla kullanılabilir.

Bu ürünlerin doğadaki taşlardan elde edilmesi, sağlık açısından son derece önemlidir. Diğer dekorasyon malzemelerinin önemli bir kısmının kimyasallardan oluştuğu düşünüldüğünde, bu ürünlerin insanların kimyasala maruz kalmasının önüne geçtiği söylenebilir. Doğal mozaik taşın bunların haricinde de çok sayıda farklı avantajı vardır.

Doğal Mozaik Taş Nedir?

Yukarıda genel olarak tanımı yapılan doğal taş mozaik, doğada bulunan traverten, oniks, limar ve mermer gibi özel taşlardan üretilir. Bu taşlar, giyotin mekanizmasına benzeyen sistemlere sahip olan aletler tarafından şekillendirilir. Şekillendirme esnasında taşlarda küçük çaplı patlamalar meydana geldiği için bunlara aynı zamanda patlatma taş da denir. Elde edilen bu taşlar daha sonra belli bir düzen içinde dizilir ve farklı mozaikler elde edilir. İşte ortaya çıkan bu ürünlere doğal mozaik taş denir.

Doğada bulunan bu taşların farklı renk seçenekleri vardır. Renkler genellikle siyah ile beyaz arasındaki tonlardır. Fakat bazı taşların renkleri sarı ve kahverengiye yakın olabilir. Bundan dolayı renk kombinasyonları ile ortaya çıkan doğal mozaik taşların sayısı çok fazladır. İnsanlar bu ürünlerden zevklerine uygun olanı rahatlıkla bulabilir ve evlerinin dekorasyonunda kullanabilir.

Mozaik Taş Dekorasyonu

Doğal mozaik taşlar elde edildikten sonra bunlara farklı işlemler uygulanır. Bunlar cilalama, honlama, eskitme, tamburlama, fırçalama ve dolgu şeklindeki işlemlerdir. Bu işlemler sonucunda ortaya çıkan taşların etkisi daha farklı olur. Örneğin eskitme yapılan taşların kullanıldığı mekanlarda antik bir hava hissedilir. Cilalama yapılan taşlar ise ortamın daha parlak ve modern bir görünüm kazanmasında etkilidir. İnsanlar, nasıl bir etki yapmak istiyorlarsa, zevklerine uygun olan seçeneği tercih edebilir.

Ürünler doğadan elde edilir. Bu durum, uzun ömürlü olduklarının en önemli göstergesidir. Kısa sürede dezenformasyona uğramaları ya da renklerinin bozulmaları gibi bir durum söz konusu değildir. Siz de doğal taş mozaik dekorasyon yapmak istiyorsanız, sitemizi ziyaret edebilir ve ürünlerimize göz atabilirsiniz.

Mermer Dekoru © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır