Doğal Taş Üretim Fabrikasını Sizlerle Buluşturuyoruz,İndirimli Ürünler İçin Arayınız..

Ücretsiz Numune ve Katalog

Patlatma Taş

Patlatma Taş
Limit:
90 sonuçtan 1 ile 20 arası görüntüleniyor.

 

Patlatma taş fiyatları ve modelleri için Türkiye'nin en iyi yerli Doğal Taş üreticisi Mermer Dekoru'nu tercih edebilirsiniz. İhtiyacınıza ve bütçenize göre en iyi doğal taş taş fiyatlarını ve modellerini inceleyin, siparişinizi ÜCRETSİZ KARGO avantajı ile hemen verin! Üstelik kredi kartı ile taksit avantajları da doğal taş modellerinde sizi bekliyor. İndirimli ürünleri kaçırmayın, en beğendiğiniz ürünü bugün alın!

Patlatma Taş Fiyatları ve Modelleri

Son zamanlarda iç ve dış mekân tasarımlarında sıklıkla kullanılan şık ve gösterişli bir tercih olan patlatma doğal taşlar dekorasyonunuz için harika bir alternatif olacaktır. Doğal taşlar özel işlemler sonrasında şekillendirilerek eşsiz bir duvar kaplama ürünü halini alır. Fileli ve filesiz olarak iki ayrı şekilde üretilmekte olan bu kaplamalar ile ev, ofis, iş yeri ve dış mekanlarda tasarımınıza eşsiz bir dokunuş ekleyebilirsiniz.  

Görünümü ile doğal ve kaliteli oluşunun yanı sıra, herhangi bir kimyasal ile karıştırılmadan elde edilen bu kaplamalar oldukça uzun süre mekanınızı süslemeye devam edecektir. Sağlamlığı ve dayanıklılıkları ile bilinen doğal taşlar hiçbir kimyasal ile temas etmediği için uzun yıllar kullanıma uygun olacak şekilde dayanıklıdırlar. 

Doğal Taş Modelleri

Son yılların en çok tercih edilen ürünü patlatma doğal taşlar ismini yapılışından almaktadır. Sevilen ve tercih edilen mermer, traverten, oniks, kireç taşı gibi taşlar kırılarak patlatma taşlar elde edilirler. Dokulu yüzeyleri ile dikkat çeken bu yapılar doğal taşların orijinal yapısı bozulmadan elde edilirler.  

Birçok çeşit doğal taş ile elde edilen doğal taş modelleri arasından zevkinize ve uygulayacağınız mekâna göre dilediğinizi seçebilirsiniz. Uygulaması oldukça kolay olan bu ürünlerin fiyatları da oldukça uygundur. Elde edildiği doğal taşlara göre fiyatları değişiklik gösteren bu ürünler arasından hem bütçenize hem de zevkinize göre uygun fiyatlı patlatma doğal taşları kolaylıkla bulabilirsiniz.  

Patlatma Doğal Taş Nerede Kullanılır?

Sıcak hava, soğuk hava, nem veya kuru yüzeyler fark etmeksizin dilediğiniz yüzeyde kullanıma uygundur. Çoğu zaman televizyon ünitesinin arkasında veya mekânın oturma alanında, şömine yüzeyi ve arkasında kullanılan doğal taşları dilediğiniz her köşede ve her yüzeyde kullanabilirsiniz. Genellikle duvarlar için tercih edilen patlatma doğal taşları dilerseniz zemin kaplamalarında da kullanabilirsiniz. Seramik ve benzeri birçok kaplama ürününe göre oldukça kolay kullanımı olan patlama doğal taşları dilediğiniz yüzeyde rahatlıkla kullanabilir ve sahip olduğunuz mekâna şık bir dokunuş yapabilirsiniz. 

Tüm dikkatleri üzerinde toplayacak olan ve tasarımınızı baştan yaratacak olan patlatma doğal taşlar arasında sizin için en uygun olanı seçmek için sitemizi incelemeyi unutmayın. Uygun fiyatlı, pratik uygulanan ve oldukça dayanıklı olan yeni nesil doğal patlatma taş kaplamaları sizler için bize ulaşın.

Mermer Dekoru © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır