Doğal Taş Üretim Fabrikasını Sizlerle Buluşturuyoruz,İndirimli Ürünler İçin Arayınız..

Ücretsiz Numune ve Katalog

Hasır Model Taşlar

Limit:
69 sonuçtan 41 ile 60 arası görüntüleniyor.

 

Hasır Model Taş Fiyatları ve Modelleri

Hasır model taş, son zamanlarda dekorasyonların gözdesi olarak karşımıza çıkıyor. İç mekân kullanımında odaya 3 boyutlu görünümüyle hareket katan bu kaplamalar mekanlara bambaşka bir görünüme kavuşma fırsatı sunuyor. İç mimarların son zamanlarda her mekânda kullanmaya can attığı hasır model doğal taşlar sağladıkları natürel görünümün yanı sıra mekana sıcak ve zarif bir dokunuş yapmak için en harika fikir olmaya devam ediyor. Doğal taşların şekillendirilmesinin ardından duvarlarınızda hasır örgü görünümüne kavuştuğu bu göz alıcı dekorasyon ürünü ile evinizin gizli köşelerini en dikkat çekici alanlar haline getirebilirsiniz.

Hasır Model Doğal Taş Nedir?

Hasır model doğal taşlar isminden de anlaşıldığı üzere mermer, traverten, limra gibi doğal taşlardan elde edilir. Bu doğal taşlar doğada bulunduğu haliyle muhafaza edilir. Kimyasal ürünlerle veya diğer karışım maddeleri ile bir araya getirilmeden saf halde kullanılırlar. Doğal taşlar önce plakalar halinde kesilir ve ardından iç bükey ve dış bükey kesimler uygulanarak hasır örgü görünümünü alır. Ürünler tamamen doğal ve nefes alan dokularını kaybetmeden sadece şekil verilmek üzere fabrikalara giderler. Kesim işlemlerinin ardından plakalar kullanıma hazır hale gelir. Plakalar halinde satışa sunulan hasır model doğal taşların uygulaması da oldukça kolaydır. Tek yapmanız gereken bu plakaları duvarınıza yapıştırıcılar yardımı ile sabitleyip keyifli dekorasyonların tadını çıkarmaktır.

Hasır Model Doğal Taşlar Nerede Kullanılır?

Hasır model taşlar mekanlara şık ve göz alıcı bir görünüm sağlar. Bu nedenle genellikle yatak arkası, tv ünitesi arkası, kolon ve niş kaplamaları, mutfak ve banyo duvarları gibi dikkat çekilmek istenen alanlarda kullanılır. Ürünler oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü olduğu için gönül rahatlığıyla nemli, sıcak, soğuk, rutubetli demeden aklınıza gelebilecek her alanda kullanabilirsiniz. Hasır model doğal taşların üzerine dilerseniz bir kat da cila geçerek daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşabilir, dilerseniz natürel ve zarif hali ile bırakabilirsiniz. Aynı zamanda hasır model doğal taşlar ufak aydınlatmalar ile ışıklandırıldığı zaman da harika bir görünüme kavuşacaktır. En uygun hasır model doğal taşlar için Mermer Dekoru.com u inceleyebilirsiniz.

Mermer Dekoru © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır